Vitalea Multivitamin Dipercayai Pengguna Lebih 100 Tahun

Ramai yang masih mencari vitamin yang sesuai untuk diri dan keluarga. Mari saya kongsikan multivitamin yang telah digunakan lebih 100 tahun oleh pengguna-pengguna di seluruh dunia. 




Peningkatan teknologi telah mengubah bentuknya dari cecair (90 tahun dahulu; bermula dari 1915) kepada tablet. Ia telah diupgrade dengan formulasi zat besi. 
Dihasilkan pada 1915 oleh Dr Forrest C. Shaklee. Setiap tablet mengandungi
  • 30 nutrisi harian lengkap yang diekstrak daripada sayuran dan buah
  • 12 vitamin  dan 7 mineral yang memanf disarankan oleh RDA
  • Ia diformulasi secara komprehensif dan sangat seimbang.
  • Setiap tablet disaluti dengan serbuk nutrisi spirulina
  • Ia menggunakan kaedah terkini dan teknologi eksplosif yang kompleks dikenali sebagai Explo-tab
Multi-vitamin yang paling pantas di dunia terlarut dalan air dan juga dalam tubuh kita.
  • Mineral yang terkandung di dalam vitalea mudah berintegrasi dengan protin untuk penyerapan yang pantas oleh usus 

Antara manfaat vitalea
Penambah tenaga segera agar lebih fokus
Pelengkap nutrisi disebabkan diet tidak seimbang
Keupayaan sistem produktif terutama bagi anak yang hendak membesar 
Meningkatkan metabolisma dan melambatkan proses penuaan
Melindungi organ seperti fungsi buah pinggang, jantung dan hati 

Berapa harga sebotol Vitalea?

Sebotol vitalea mengandungi 120 biji dengan harga RM110 sahaja (termasuk harga pos). 


Siapa yang sangat perlu mengambil Vitalea?

  • Mereka yang hendak kekal sihat selalu
  • Mereka yang kurang bertenaga
  • Mereka yang mengalami masalah tekanan darah rendah (HB rendah)
  • Ibu yang hamil
  • Ibu yang menyusukan anak
  • Mereka yang mengalami masalah rambut gugur
  • Mereka yang menghidapi penyakit diabetes
  • Mereka yang mengalami masalah kemurungan
  • Mereka yang mengalami masalah prostat
  • Mereka yang mengalami masalah kesuburan

Bagi anda yang hendak mendapatkan Vitalea ini boleh menghubungi saya:-
Shidah Abdullah (SID No: 922949)
No telefon 012-6240197 atau 
COD : Kawasan Nilai, Sepang, KLIA, Kota Warisan, Kota Seri Emas 
Penghantaran melalui pos keseluruh negara.
Read More

Derita Pesakit Gout Hilang Dengan Air Mata

Assalamualaikum. 

Apa khabar semua? Semoga semuanya sentiasa sihat selalu. Entri saya kali ni nak kongsikan berkaitan penyakit gout. Biasa yang kita degar gout biasanya dihidapi oleh lelaki kan. Jarang sekali berlaku pada wanita kerana wanita ada kitaran haid.

Saya ada terjumpa dengan adik ni muda lagi. Umur baru awal 30an tapi jalannya terdengkot-dengkot. Kesiannya dia. Bila ditanya "Saya ada gout kak". "Alahai dik muda lagi ko dik". Biasa tengok orang-orang yang dah berumur yang kena. 

Mula-mula kita kenal dulu


Apakah Penyakit Gout?

Gout ini adalah keadaan di mana keradangan berlaku yang menyebabkan kesakitan pada tendon, sendi dan akan berlakunya bengkakkan. Ia juga boleh jadi tanda-tanda penyakit lain seperti batu karang, urate nephropathy dan tophi.  Ini berlaku disebabkan oleh tahap asid urik dalam darah yang terhablur dan disimpan di sendi tendon dan tisu. 

Klip video dari MyHealth ini menerangkan tentang Gout;-





Apakah Punca Gout?

Gout berlaku disebabkan terdapat lebihan asid urik di dalam badan kita. Asid urik merupakan bahan kumuhan yang berasal dari sejenis protein yang dipanggil purin. Biasanya badan kita membuang bahan kumuhan ini melalui pembuangan air kencing atau urin. 

Tapi bagi pesakit gout, asid urik yang berlebihan ini tidak dibuang dan berkumpul di dalam sendi (lihat gambar). Penyakit ini sering dihidapi oleh kaum lelaki dalam lingkungan umur antara 30 hingga 60 tahun. 



Gout ini merupakan penyakit paling lama dihidapi dari zaman dulu lagi. Dulu, gout boleh menyebabkan kecacatan dan kemudaratan. Alhamdulillah dengan kemajuan perubatan, gout boleh dikawal

Tanda-Tanda Gout

  • Gout biasanya menyerang ibu jari kaki
  • Ibu jari kaki akan menjadi merah, panas, bengkak dan tersangatlah sakit
  • Serangan biasa akan berlaku tiba-tiba, kerap terjadi di waktu malam
  • Apabila ia menyerang sendi, rasanya sangat berbisa. Jika bergesel dengan selimut pun akan rasa terseksa.
  • Sakit ini akan menyerang kembali selepas berminggu atau berbulan-bulan
  • Bukan sendi di ibu jari sahaja boleh diserang, sendi di buku lali, lutut, pergelenagn tangan dan jari juga boleh diserang.


Kesan-kesan Gout

  • Asid urik akan berkumpul di bawah kulit. Ia akan membentuk benjolan yang dipanggil "tophi".
  • Dalam saluran urinari pula, asid urik boleh berkumpul dan membentuk batu karang
  • Selain itu, penghidap gout juga sering menghidapi penyakit atau masalah kesihatan lain seperti kegemukan, darah tinggi, hiperlipidemia dan diabetes.

Adakah Gout Boleh Diwarisi?

Ya! Gout boleh diwarisi tetapi bergantung pada faktor persekitaran seperti gaya hidup dan pemakanan. Namun ia masih boleh dikawal jika mengamalkan cara hidup sihat seperti bersenam, menjaga pemakanan dengan memilih yang bersesuaian.

Apakah makanan yang perlu dielakkan oleh pesakit gout?

Pengambilan makanan berprotein tinggi sepeti makanan laut, kekacang dan daging merah yang tinggi purin boleh mencetus gout. Satu kajian mendapati mereka yang mengambil daging merah dan makanan laut secara kerap mempunyai 50% potensi lebih medapat penyakit gout. 

Antara makanan-makanan yang mesti dielakkan;-
  • Organ dalaman seperti hati, paru, ginjal dan otak
  • Ikan bilis, kembung, sardin
  • Daging cincang
  • Ekstrak daging, ragi dan kiub rebusan daging (tinggi protein)
  • Makanan bercengkerang seperti ketam, udang dan kerang (seafood)
  • Asparagus, bunga kobis, cendawan dan bayam
  • Kekacang


Cara terbaik untuk mengatasi Gout

  1. Mengamalkan diet yang rendah purine iaitu berprotein tinggi dengan mengambilnya secara sederhana seperti yang disenaraikan di atas.
  2. Minum air pada kadar yang banyak. Ini membantu menyingkirkan asid urik melalui pembuangan air kencing
  3. Kawal berat badan
  4. Rajin-rajin la bersenam dapat membantu badan berfungsi dengan lebih baik
  5. Amalkan makan ceri atau strawberi bagi mengurangkan asid urik


Apakah supplemen yang dicadangkan untuk membantu pesakit Gout?

1. Vivix
2. Alfalfa
3. Omega Guard
4. Performance Drink

Jom kita tengok bagaimana setiap supplemen membantu pesakit Gout

Vivix 
  • Melindungi dan memperbaiki DNA dari pada rosak. 
  • Ia memberi impak positif dalam pengawalan genetik
  • Menggalakkan pembetukkan mitochondria di dalam sel agar badan pesakit lebih berfungsi dengan lebih baik
  • Ia juga melambatkan protein AGE yang menyebabkan sel-sel badan rosak 

Alfalfa
  • Menyingkirkan toksik secara lembut dari badan
  • Pengambilan alfalfa memerlukan pesakit mengambil air yang banyak untuk detoks dari badan
Omega Guard
  • Asid Dekosaheksanoik (DHA) dan Asid Eikosapentanoik (EPA) merupakan asid omega 3 yang ditemui dari ikan laut dalam.
  • Kedua-dua asid ini mampu mengurangkan keradangan pada sendi pesakit gout

Performance Drink
  • Sejenis isotonik yang membantu memastikan tubuh pesakit gout mempunyai kandungan air dan gula yang cukup supaya tidak berlaku dehidrasi.

Testimoni Pesakit Gout dengan Set ini

Ini testimoni usaha seorang isteri memastikan suaminya bebas GOUT


Bagaimana nak mendapatkan Set Gout Shaklee ni?

Klik butang di bawah untuk membeli set ini terus secara online.

 

Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan seperti baget yang limited, hubungi saya terus;-
Shidah Abdullah di no. telefon 012-6240197. Setiap pembelian akan disertakan dengan

  • Cara pengambilan yang terbaik untuk kesan optimum
  • Konsultansi percuma


Sumber:
Arthritis Foundation www.arthritis.org
MyHealth; Gout


Read More
ESP

Kenapa Memilih ESP Shaklee?

ESP Soy Protein Isolate Poweder adalah makanan bernutrisi yang sangat sesuai untuk seisi keluaga. Rasanya sangat enak. Apa perbezaan ESP dengan susu soya yang biasa dipasaran?


Perbezaan ESP dengan Susu Soya


  • Penghasilannya menggunakan soya yang tidak diubah secara genetic (non-gmo) dan merupakan sumber protein yang sangat bagus. Ia dihasilkan dibawah Program Pemeliharaan Identiti (IPP) dimana ia dipantau dan dikawal ketat sepanjang proses penanaman sehingga pemprosesan
  • Setiap hidangan mangandungi 14 gram protein berkualiti tinggi, rendah lemak, tanpa laktosa dan tanpa kolestrol
  • Keperluan biologi lengkap dengan 9 jenis amino asid yang diperlukan oleh badan
  • Mempunyai PDCAAS iaitu  skor penghadaman protein kepada amino asid) skor1.0- kedudukan tertinggi dan sama dengan protein haiwan
  • Mengandungi 5 jenis keperluan vitamin B dan separuh daripada keperluan kalsium harian.
  • Menganduingi isoflavons semulajadi daripada soya

Kebaikan Protein ESP

  • Memberkan tenaga untuk satu jangkamasa yang panjang
  • Mengekalkan tahap gula yang stabil sebab mempunyai glisemi indeks yang rendah
  • Mengawal pengambilan karbohidrat
  • Membuat rasa kenyang lebih lama
  • Membantu mengawal nafsu makan dengan lebih mudah
  • Membantu mengekalkan tenaga selepas berjam-jam

Bagaimana nak bancuh ESP Shaklee?


  • Untuk hasil terbaik, campurkan 3 sudu besar Shaklee ESP dengan segelas susu, jus, air atau apa sahaja minuman kegemaran.
  • Boleh juga dibuat smoothie yang lazat

Bagaimana nak dapatkan ESP?

Hubungi saya terus;-
Shidah Abdullah 
Pengedar Sah Shaklee (No. Ahli : 922949) 
Kawasan Nilai, Sepang, KLIA, Kota Warisan, Kota Seri Emas 
No telefon 012-6240197 atau 
whatsapp http://shidahabdullah.wasap.my/
Read More

Meal Shakes Adalah Fast Food Untuk Anak Aktif?

Anak-anak selalunya yang lasak dan sentiasa aktif, sentiasa tidak akan ada waktu yang tetap dan dapat duduk diam untuk menikmati makanan seimbang. Macam-macamlah usaha yang akan dilakukan oleh mak dan ayah untuk pastikan anak-anak cukup zat termasuk mencari susu dipasaran yang dapat membekalkan nutrisi secukupnya. Sebab itu sahaja yang dapat membuatkan anak-anak duduk diam.




Meal Shakes Adalah Fast Food?

Meal Shakes Adalah Fast Food?

Anak-anak memerlukan pilihan makanan segera yang baik untuk mereka dengan kandungan yang rendah lemak dan rendah. Makanan segera yang saya maksudkan bukanlah makan yang tidak sihat. Meal Shakes boleh dikategorikan makanan segera kerana :-


  • Ia memberikan 19 vitamin dan mineral penting sebagai nutrisi asas untuk anak-anak yang membesar dan remaja untuk keka sihat dan kuat walaupun aktif
  • Ia merupakan sumber pemakanan serat dan protein terbaik
  • Ia juga kaya dengan sumber kalsium
  • Jumlah Glisemik Index yang rendah. 

Apa itu Glisemik Index?


  • Diperkenalkan pada tahun 1981 oleh seorang ahli sains bernama Dr. Jenkins. 
  • Beliau telah menerangkan konsep GI ini dalam Jurnal Perubatan Nutrisi Klinikal Amerika (American Journal of Clinical Nutrition) sebagai panduan untuk seseorang mengekalkan kestabilan gula dalam darah. 
  • Beliau telah mengklasifikasikan karbohidrat berdasarkan bagaimana tubuh manusia bertindakbalas kepadanya. 
  • Kadar penyerapan karbohidrat dan kepantasannya menjadi glukosa dalam darah dikira sebagai satu indeks atau petunjuk. 
  • Indeks ini dipanggil Indeks Glisemik (GI). 
  • GI menunjukkan kedudukan makanan dalam skala 0 hingga 100 mengikut paras sesuatu makanan itu menaikkan paras gula dalam darah selepas ia di makan. 
Kredit to : http://doknorm.blogspot.com/2012/10/memahami-indeks-glisemik-sindrom-x.html

Meal Shakes Adalah Makanan Segera Untuk Anak Aktif?

Kebaikan Meal Shakes Shaklee?

  • Ia membekalkan nutrisi kepada sel tubuh kerana ia kaya dengan protein yang dapat membantu pembinaan sel kulit, kuku, rambut, organ , darah dan imun.
  • Ia membantu tumbesaran kerana kandungan asid folik, biotin dan juga kaya dengan kalsium magnesium yang diperlukan untuk membina tulang kuat dan sel-sel membesar.
  • Ia juga bertindak sebagai Anti-Oksida dengan kandungan vitamin A, C, E, Zink, selenium yang bertindak sebagai agen anti oksida hebat melawan jangkitan penyakit dan membantu melambatkan proses penuaan.
  • Ia mengekalkan Seri Wajah dengan bekalan vitamin B yang lengkap, zat besi dan copper yang cukup untuk membina sel-sel darah merah yang sihat untuk memberi kesan kulit yang lebih cantik berseri
  • Ia membantu untuk detoxsifikasi untuk membuang lemak berlebihan dan sisa buangan dari perut dan usus kerana kaya dengan serat.

Siapa yang patut ambil Meal Shakes?


Meal Shakes sangat sedap rasanya. Sesuai untuk semua golongan dan ia tidak mempunyai pewarna dan gula tiruan. Boleh campurkan Meal Shakes bersama ESP dan Performance Drink ATAU diminum begitu sahaja tanpa campuran.

Ia sesuai untuk :-
  • Orang yang mempunyai masalah pencernaan
  • Orang yang kurang selera makan
  • Orang yang mempunyai masalah fatty liver
  • Orang yang mengalami masalah anemia (kurang darah)
  • Orang yang mengalami tekanan darah rendah
  • Orang yang kurang berat badan atau untuk yang ingin membina badan
  • Orang yang mempunyai masalah kulit terbakar
  • Orang yang nak kulit cantik
  • Orang yang mempunyai mata malas (lazy eyes)
  • Orang yang nak melambatkan penuaan 
  • Orang yang isteri dalam pantang dan menyusukan anak
  • Orang yang nak meningkatkan IQ anak-anak dan program kesihatan
  • Orang yang kerap selsema
  • Orang yang mengalami masalah pertumbuhan
  • Orang yang menghidap kanser dan tumor

Testimoni



Jom Beli Makanan Segera !! 
Hubungi Saya Segera Untuk Fast Food Meal Shakes!! 
SMS/WhatsApp : 012-6240197



Wakil Pengedar Shaklee Anda
Shidah Abdullah
Shaklee Independent Distributor [ID No : 922949]
SMS/ Whatsapp : 012-6240197
Emel : norashidah83@gmail.com

Read More

Set Penyusuan (Breastfeeding) Adalah Penggalak Penyusuan Eksklusif

Penyusuan eksklusif berlaku apabila bayi disusukan dengan susu ibu dalam tempoh 6 bulan tanpa dicampurkan dengan susu formula. Bagi menjayakan matlamat penting ini set penyusuan shaklee adalah penggalak penyusuan eksklusif.



Set Penyusuan (Set B) ini terdiri daripada :-

♥ Vitalea iaitu multivitamin dan multimineral yang membekalkan keperluan vitamin dan mineral keperluan harian tubuh.

♥ Vita-C pula amat penting untuk kesegaran sel, mempertingkatkan imuniti tubuh, mencantikkan kulit dan antioksidan.

♥ B Complex dapat mengurangkan stress, mengimbangi hormon, membakar makanan menjadi tenaga, asid folik penting dalam penyusuan ibu.

♥ Alfalfa yang digunakan sebagai penambah susu di negara Barat.


Hebatnya penyusuan eksklusif untuk bayi adalah khasiat susu ibu yang sangat istimewa. Ia mudah dihadam oleh bayi. Sumber vitamin lengkap membantu tumbesaran sempurna bayi.

Hebatnya penyusuan eksklusif untuk si ibu adalah program pelansingan khas tanpa kos. Ia sangat mudah dilakukan dengan hanya memastikan 4 perkara penting dilakukan

1. Minum 3 liter air sehari

2. Pam secara konsisten 3 jam sekali. Sekarang mengepam sangat mudah. Banyak free-style pump set seperti Medela atau Event. Semua boleh dibeli secara online seperti  Lazada, Enjoy Breastfeeding dan lain-lain.


3. Menyusukan anak secara terus bagi memberi isyarat (demand) untuk penghasilan susu. Yang ini penting se

4. Berdoa dan kekal positif

Semoga semua ibu-ibu terus cekal menyusukan bayi secara eksklusif dan menghayati setiap saat bersama bayi kita. Memang seronok melayan keletah mereka menyusu terutama bila baby dah berumur 1 tahun 5 bulan ke atas taktik dan gaya menyusu mereka yang lebih unik dan extraordinary.


APA SAJA UNTUK ANAK-ANAK.. BETULKAN IBU HEBAT. 

INGINKAN SET INI HUBUNGI SAYA TERUS. 

Shidah Abdullah
012-6240197
Read More

Mommy Kekal Mantop Walaupun Preggy

Time mengandung rasa letih sangat kan. Mommy akan rasa sakit-sakit badan disebabkan perubahan saiz badan.. tapi inilah moment paling best untuk bakal mommy kan. Kita akan rendah sebaiknya fasa ini dan memastikan baby membesar sihat dan dilahirkan dengan baik


Selalu kalau makan mesti cakap makan untuk 2 orang tapi khasiat cukup tak untuk 2 orang.. kena fikir tu..

Shaklee buat special set untuk mommy gorjes dan juga si #comelpipimerah.



1. VITALEA

Multivitamin dan mineral lengkap yang juga mengandungi zat besi membantu masalah bacaan HB rendah yang boleh membawa kepada anemia di kalangan ibu mengandung.

Kalau HB sentiasa rendah mungkin boleh ada komplikasi ketika melahirkan bayi.

Ibu-ibu yang mudah letih serta rasa nak pitam elok la amalkan vitalea dua biji sehari.

2. B COMPLEX

B complex bantu mencegah penyakit diabetes ketika hamil. Berperanan untuk menukarkan gula dalam makanan kepada tenaga.

Mengandungi asid folik yang elok untuk perkembangan saraf bayi.

Ibu-ibu hamil yang sentiasa tertekan dengan kerja rumah dan pejabat juga boleh ambil B Complex kerana ianya vitamin anti-stress.

3. SUSTAINED RELEASED VIT-C 


Juga memmbantu menguatkan imun sistem serta mencegah kita dari dijangkiti penyakit merbahaya.

Vitamin C menggalakkan pertumbuhan Kolagen dan membantu ibu kekal sihat dan cantik jelita keyika hamil.

4. OSTEMATRIX

Membantu mengatasi masalah sakit-sakit otot, kejang2 pinggang serta sengal-sengal badan ketika hamil.

Masalah buasir serta sembelit ketika hamil juga dapat diatasi dengan mengamalkan Ostematrix sebelum tidur.

Bekalkan kalsium dengan vitamin D yang membantu juga ibu-ibu untuk tidur lena dan berkualiti sepanjang malam supaya kekal segar keesokan harinya. S

Kalau mengalami masalah tekanan darah tinggi atau rendah, Ostematrix dapat membantu untuk mencegah masalah ini berulang.

5. ESP


Protein yang membantu meningkatkan pertumbuhan sel-sel otot dan tulang bayi.

Dapat juga membantu mengawal paras kolesterol ibu-ibu hamil. Paras G.I yang rendah sesuai diamalkan oleh ibu hamil diabetes kerana memberikan rasa kenyang yang lebih lama serta membekalkan tenaga berpanjangan untuk ibu-ibu.

6. Omega Guard

Sangat penting untuk perkembangan sel-sel otak bayi.

Dengan amalkan Omega Guard setiap hari berat ibu hamil dapat dikawal.

Kepada ibu-ibu yang menlami peningkatan berat badan secara mendadak boleh cuba amalkan Omega Guard bermula dari trimester kedua bagi membantu mengawal berat badan.


Testimoni Mommy Sihat



Berapa Harga Set Ni?

Vitalea 120 biji RM99.38
B-Complex 120 biji RM58.75
Sustained Release Vit C 180 biji RM103.35
Ostematrix 90 biji RM64.93
ESP 850g RM170.93
Omegaguard RM144.43

TOTAL RM641.77


Jimat 20% dengan mendaftar sebagai ahli



Berminat ?? Klik link http://shidah.wasap.my/



Read More

Skin Care LARIS BEBAS 1500 Bahan Kimia Berbahaya

Terima kasih pada semua yang singgah membaca dan komen entry Youth Beauty Party di IpohSeronok dapat kongsikan tentang YOUTH ni. Hari ni hari ke-27 Youth dipasarkan pada semua. Memang dasyat sambutannya. Berebut-rebut masing-masing order. 
3/3/2018 Masuk 500 set. 3 hari clear
16/3/2018 Masuk lagi 500 set. Tak sempat langsung click online licin
17/3/2018 Top up 1000 set lagi. Licin 

Macam tu la sambutan hangat produk Youth. Korang bila lagi?


Memang berbeza sangat dan berbaloi

Dalam produk ni ada YOUTH Complex yang dibangunkan secara klinikal oleh pakar-pakar kulit antarabangsa. Tak diuji ke atas haiwanUjian dilakukan ke atas 100 orang wanita dengan latar belakang kulit yang berbeza. Ujian menunjukkan kulit mereka semakin muda.
2/3 daripada wanita telah mengubah usia kulit mereka kepada sedekad lebih muda dengan YOUTH

Indeks Usia kulit mengukur kehadiran tanda-tanda utama penuaan berasaskan fakta dan klinikal untuk membuktikan kesan YOUTH terhadap kulit. Bila anda menggunakan produk YOUTH pastikan anda perhatikan Indeks Usia Kulit ni.

  • Kedutan kulit (termasuk garis halus)
  • Saiz pori
  • Tona kulit
  • Keanjalan
  • Tekstur kulit
  • Hiperpigmentasi (jeragat atau tanda-tanda hitam
  • Seri kulit
  • Kekenduran

Resultnya memang luar biasa. Saya sendiri tengok perbezaan kulit saya, pori-pori semakin mengecil dan tona kulit sekata. 

Bebas 1,500 bahan kimia yang tidak digunakan dalam memformulasikan YOUTH. Kalau kita semak label produk di pasaran antara bahan yang biasa digunakan adalah seperti Laureth Sulfat, EDTA, Benzofenon, Hydroquinone, PEGs, Merkuri. Semua ini langsung tidak digunakan di dalam penghasilan produk YOUTH.

100% Vegan  iaitu berasaskan tumbuhan. Ujian 3 kali ganda daripada sepatutnya dilakukan untuk menguji lebih daripada 350 bahan pencemar, racun perosak dan bendasing pada setiap bahan botanikal. 100,000 ujian kualiti setiap tahun untuk memastikan produk selamat kepada pengguna.


Jaminan 100% mampu mengubah usia kulit menjadi lebih muda. Dasyatkan claim ni. tapi tu la yang Shaklee usahakan.

Sesuai dengan semua jenis kulit. Ada seorang customer yang punya la happy sebab husband dia yang ada masalah psoriasis (masalah kulit lagi teruk dari eczema) boleh menggunakan Youth tanpa merosakkan kulit dia. Sebelum ni dah banyak cuba skincare dari yang murah ke yang mahal. Yang local mahupun yang import, mesti keluar psoriasis suami dia. Lain dengan YOUTH tak breakout langsung. Bestkan!

Testimonial
Banyak testinomi hebat tentang Youth dan saya dah kongsikan dalam posting sebelum ni. Tapi yang ni paling hot. Opah ni gunakan Youth sebab anak dia hadiahkan. Cuba tengok perbezaan dan betapa mudanya wajah opah ni.

Berapa harga YOUTH ni?

Mesti berdebar nak tahukan. Ni saya senaraikan harga setiap satu produk YOUTH. Terdapat 2 jenis set iaitu Starter Set dan Intensive Treatment and Repair Set.

Starter Set untuk mereka yang mempunyai masalah seperti
  • Jerawat
  • Whitehead/blackhead
  • Pori-pori besar
  • Tona tidak sekata

Set ini membantu mendapatkan kulit lebih cerah, melembabkan kulit, melindungi dari sinaran cahaya matahari dan kulit lebih bersih.

STARTER SET


Luminous Gel Oil Cleanser RM205.38
Perfecting Skin Toner RM212.00
Age Defense Moisturizer SPF 50 RM218.65
Advanced Renewal Night Cream - Light RM265.00
Keseluruhan Starter Set RM901

Harga Promo Sekarang Mac 2018  RM803.48
Tambahan Vitamin C bagi melayakkan pakej Percuma
PERCUMA Membership
PERCUMA postage
PERCUMA cermin 
Dapat cashback bulan berikutnya (14hb direct masuk akaun)


Intensive Treatment and Repair Set untuk mereka yang mempunyai masalah seperti
  • Garis halus di muka
  • Kedutan
  • Parut
  • Jeragat
  • Bintik-bintik hitam (freckles)
Set ini pula membantu menganjalkan kulit dan menjadikan lebih muda. Muka lebih bersinar, melindungi dari tanda-tanda penuaan dan menjaga keremajaan kulit. Bukan tu sahaja, ia memontokkan kulit (hahaha) dan mencerahkan kulit.

INTENSIVE TREATMENT AND REPAIR SET


Luminous Gel Oil Cleanser RM205.38
Perfecting Skin Toner RM212.00
Age Defense Moisturizer SPF 50 RM218.65
Advanced Renewal Night Cream - Light RM265.00
Youth Activating Serum RM437.25
Radiance C + E RM437.25
Keseluruhan Starter Set RM1,775.50

Harga Promo Sekarang Mac 2018 RM1,070.60
PERCUMA Radiance C + E 
PERCUMA Membership
PERCUMA 1 Beauty Bag
PERCUMA postage
Dapat cashback bulan berikutnya (14hb direct masuk akaun)

Bagaimana nak grab YOUTH segera?

Mudah je. hubungi saya Shidah Abdullah Pengedar Sah Shaklee (No. Ahli : 922949) terus melalui http://shidah.wasap.my/ atau telefon ke no. 012-6240197. 
COD ke kawasan Nilai, Sepang, KLIA, Kota Warisan, Kota Seri Emas
Postage ke seluruh negara.
Read More
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...